Informatie
Home Informatie Tarieven Foto's Business Ontspanning & Cultuur Culinair Reservaties Contact Links

Ligging

In het landelijke dorp Wachtebeke, aan de rand van het Heidebos en gelegen aan het oude vaardeken naar Axel (Nl), bevindt zich “DOMISI’L”. Wij bieden logies aan voor zakenmensen  alsook voor vakantiegangers om in een oase van rust te genieten van exclusief comfort.


Logies

Het in 2008  modern gerenoveerde huisje biedt u 3 slaapkamers, 2 badkamers, een luxekeuken met kookeiland, een woon-en ontbijtkamer, een bijkeuken.
Verder is er een carport, een romantische tuin en 2 zonnige terrassen.
Alle accommodatie is voorzien om uw verblijf zo comfortabel en ontspannend mogelijk te maken.
 Op de eerste verdieping : 2 moderne slaapkamers(groot en klein ), badkamer met massagedouche, toilet.
 Beneden : inkomhal, toilet ; ontbijtkamer, woonkamer met open haard, open keuken, bergruimte, bijkeuken, toilet, suite met een mooi terras en badkamer met massagedouche.
In de B&B service krijgen onze gasten een uitgebreid culinair ontbijt dat geserveerd wordt in de ontbijtkamer, eetkamer of bij mooi weer in de tuin .

Ontspanningsmogelijkheden

Op amper 2 km van de B&B ligt het unieke provinciaal domein Puyenbroeck met botanische tuinen, Olympisch en tropisch zwembad, roei-en visvijvers, speeltuinen, moderne sportfaciliteiten (golf, minigolf, tennis, plezierbootjes, paardrijden, …), een molenmuseum etc.
Varen (kayak en kano) op de schilderachtige Moervaart, fietsen en wandelen door de prachtige natuur van het Heidebos ( op 200 m van Domisi’l ) , het Kloosterbos, het Geboortebos of de talrijke uitgestrekte velden en rivieren in de omgeving … Wachtebeke staat gelijk aan vredige rust !