Home Informatie Tarieven Foto's Business Ontspanning & Cultuur Culinair Reservaties Contact Links
Luxe vakantiewoning / Business-woning 6 personen
aan de rand van het Heidebos ...

We heten u van harte welkom in onze charmante bed & breakfast, gelegen aan het oude vaardeken naar Axel. In het landelijke dorp Wachtebeke kan u genieten van exclusief comfort in een oase van rust.

Het in 2008 gerenoveerde huisje biedt u 3 slaapkamers, 2 badkamers, een luxekeuken, woon- en ontbijtkamer, romantische tuin met zonnige terrassen. Alle accomodatie is voorzien om uw verblijf zo comfortabel en ontspannend mogelijk te maken.
Een uitgebreid culinair ontbijt wordt u geserveerd in de ontbijtkamer, eetkamer of eventueel in de tuin.

Voor de zakenreiziger zijn alle faciliteiten aanwezig om hem/haar in “Domisi’l” te laten thuiskomen. Er is naast het aangename interieur ook internet(Wifi) ,TV. en bureau in de slaapkamer. De service voor een verblijf van langere duur (business en vakantieverblijf )  is volledig apart van B&B formule. Onze woning is rookvrij en om het gevoel van zalige rust te bewaren , zijn huisdieren niet toegelaten.

Uw gastvrouw geeft U graag tips over wat er te beleven valt (golfen, tennissen, zwemmen, paardrijden, wandelen, varen en fietsen langs prachtige bossen, kreken en rivieren...) en kan U eveneens goede restaurants aanbevelen.

Domisi'l staat gelijk aan vredige rust!